Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
2 knolse peterselie (ongeveer 350g)
1 teentje knoflook, fijngehakt
2 eetlepels crème fraîche
Boter, zout, peper
Kooktijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Was en schil de wortels (zoals wortelen).
Giet af en dweil ze op.
Snijd ze in plakjes of blokjes en stoom of water voor een paar minuten. Bak de stukjes met een beetje boter in een koekenpan.
Zodra de peterselie begint te bruinen, voeg de knoflook en crème fraîche.
U bladeren gebruiken zoals gewone peterselie
Laatst bijgewerkt: 2011-03-05 06:03:33
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines