Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
INGREDIËNTEN voor 4 personen
- 1 kg rave kool
- 50g boter
- 1 eetlepel honing
- Zout
- 1 snufje nootmuskaat
- 1 snufje kaneelpoeder
- 1 liter kippenbouillon of 1/4 blokblokjesbouillon
Schil de kool door het verwijderen van de huid een beetje dik.
Snijd de kool in vieren van 2 cm dik.
Doe de kool in een ovenschotel.
Voeg boter, honing, zout en specerijen toe.
Voeg bouillon of water toe met een kubus.
Kook gedekt voor 1/4 uur.
Controleer het koken met een mes.
Zodra de kool gaar is, verwijder het deksel en laat de vloeistof verdampen op hoog vuur.
Jas om de kool te laten schitteren zonder ze te kleuren en onmiddellijk te stoppen met koken
Laatst bijgewerkt: 2011-06-09 08:06:17
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines