Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
2 lange courgette
2 tomaten
300g uien
3 el olijfolie
1 teentje knoflook
1 pan laurier, zout, peper
Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd ze in plakjes.
Schil de uien, snijd ze in dunne plakjes met de tomaten, zaad de tomaten en snijd ze in dunne plakjes. Kook in een pot uien en tomaten met een beetje olijfolie.
Voeg 1/4 water, courgette, geplette knoflook, laurier toe. Breng op smaak met zout en peper en laat op laag vuur op middelhoogslag gedurende 15 minuten sudderen totdat het water volledig is verdampt.
Serveer warm gegarneerd met romige saus.
Laatst bijgewerkt: 2011-08-21 11:08:22
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines