De vlaai van de zomer met romanescokool

1 beslag, 1 romaanse kool, 2 kippenkoteletten, 150 g verse geitenkaas, 3 eieren, 150g dikke crème fraîche, 1 snufje Espelette peper, peper

Verdeel je taartdeeg en bak gedurende 15 minuten op 180 graden.
Breng ondertussen een pan met gezouten water aan de kook.
Duik 8 minuten in de roosjes van je romanescokool.
Drop, boek.
Snijd uw in blokjes gesneden kippenkoteletten uit en bak ze in een bakpan zonder aanbak. Boek.
Bereid je taart: klop de eieren met peper en Espelette peper en voeg de crème fraîche toe.
Verdeel je koolroosjes over je taart. Doe hetzelfde met de kip en giet erover.
Tot slot, strooi de bovenkant van de verse geitenkaas taart en bak gedurende 40 minuten op 180 graden.

Laatst bijgewerkt: 2011-10-09 06:10:21