Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
1 runderrib van ongeveer 1 kg, 500 g heliantis, een klontje boter, 1 eigeel, 5 cl culinaire room, olie, zout, peper
Was de heli-antis en kook ze in een veld jurk voor ongeveer 10 tot 12 minuten. Schil en meng met boter, room en eigeel.
Corrigeer de kruiden. Reserveer de mousseline in de dubbele ketel.
Terwijl de heli-16's koken, olie en grill de rundvlees rib - 8 tot 10 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte. Breng op smaak na het koken.
Snijd de kust; verspreid het over de 4 borden met de mousseline en eventueel de saus.
Laatst bijgewerkt: 2012-02-25 07:02:41
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines