Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Ingrediënten: 2 eendenborsten van 300g per stuk, 500g pastinaken, 80g boter, 5 cl room, 2 cl sherry azijn, 20cl kalfsbouillon, zout, peper.
Schil de pastinaken, was en giet af. Droge. Neem 2/3 van de pastinaken, snijd ze in drie en kook ze in licht gezouten kokend water, ongeveer 10 minuten. Snijd de resterende drieën in dunne plakjes (ongeveer 1 mm dik) en zet apart op een bord. Meng de gekookte pastinaken in een blender, voeg 40 g boter en room toe, breng op smaak en zet apart in een bain marie. Neem 2 anti-aanbakkachels; in een, bruin de vetvrije gekruide borsten, ongeveer 5-6 minuten aan elke kant. Terwijl de borsten koken, bak de pastinaak plakjes in de andere pan met 30g boter. Reserveer de borsten op een bord. Ontvet de pan; voeg azijn, te verminderen met de helft en giet in de kalfsvlees voorraad. Verminder en monteer de saus met 10 g boter. Snijd de borsten en schik ze op 4 borden met de groenten en saus
Laatst bijgewerkt: 2012-03-06 07:03:21
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines