Glas aardperen

Serveert 6

- 450g Aardperen gekookt en geschild
- 1 handvol peterselie
- 2 el olijfolie
- 6 cc zwarte tapenade
- 7 zwarte olijven - 6 voor decoratie
- 2 stevige tomaten
Tabasco
- 1 lepel. citroensoep
- 1/2 cc


Kook aardperen in kokend gezouten water gedurende 20 minuten. Giet af en laat afkoelen.

Hak de peterselie, snijd de zwarte olijven in kleine stukjes, zaad de tomaten, en dobbelstenen ze.

Pel de aardperen, plet ze grof met een vork, voeg de peterselie, olijfolie, griesmeel knoflook, een paar druppels tabasco,
citroensap, gemalen koriander, zout en peper.

Corrigeer de kruiden indien nodig.

Schik in de glazen, dan is de tapenade en in blokjes gesneden tomaten, bestrooi met griesmeel knoflook, voeg uw zwarte olijf voor decoratie.

Afkoelen

Laatst bijgewerkt: 2010-05-03 06:05:12