Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
- 2 witte aspergeslaarzen
- 1 rode biet
- 1 l kippenbouillon
- 1 eigeel
- 100g bastersuiker
- 4 el dikke crème fraîche
- 2 el water
- 2 el Xeres azijn
- 2 theelepels ve theepoeder
Kooktijd: 40 minuten
Bereidingstijd: 35 minuten
Wassen, asperges schillen, in kippenbouillon dompelen en koken tot ze gaar zijn.Laatst bijgewerkt: 2010-05-03 07:05:43
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines