Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4
- 2 koppen broccoli
- 1 Roscoff ui
- kippenbouillon van 500 ml
- 2 sneetjes broodkruimels
- 1 bosje bieslook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel zachte boter
- geraspte nootmuskaat
- zout en
Kooktijd: Minder dan 30 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Snijd broccoli appels in stukjes. Snijd de ui en smelt het in een braadpan met de boter op laag vuur zonder het blond te maken. Voeg kippenbouillon toe en kook. Gooi broccoli stukken in bouillon en kook onbedekt op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg aan het einde van het koken de fijngehakte bieslook en het brood toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng helder met olijfolie om een gladde room te maken. Koel gedurende 30 minuten. Serveer met crème fleurette en geraspte nootmuskaatLaatst bijgewerkt: 2010-05-06 06:05:18
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines