Giraumon velouté met sinaasappel en komijn

Serveert 4:

- 200 g giraumon
- 1,5 liter sinaasappelsap
- komijn
- 250 ml room
- 4 eieren
- zout, peper

Kooktijd: 30 minuten

Bereidingstijd: 20 minuten

  1. Pel de giraumon. Zaad het en verwijder de filamenten. Snijd het vlees in blokjes.
  2. Plaats de giraumon in een ovenschotel. Nat met 1,5 1 itre sinaasappelsap.
  3. Breng op smaak met zout, peper, voeg komijn toe en bak ongeveer 20 minuten afgedekt.
  4. Zeef de inhoud van de braadpan in een blender met de room. Corrigeer de kruiden.
  5. Stroop eieren in kokend water.
  6. Giet het fluweelachtig in 4 holle platen. Plaats een gepocheerd ei in het midden van elke plaat.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 07:05:04