Gevuld gebak

Serveert 4:

- 1 klein gebak per persoon
- 200 g fijngehakt kalfsvlees
- 200 g gemalen varkensvlees
- 1 ui, in dunne plakjes gesneden
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 60g paneermeel
- 50g boter
- zout, roze peper
- 60g brie

Kooktijd: 30 - 35 minuten

Bereidingstijd: 20 minuten

  1. Verwijder de dop; schep de binnenkant met een lepel;
  2. in een koekenpan, schuimboter en olie; Voeg ui toe; Kook voorzichtig tot het transparant is;
  3. Voeg vlees en specerijen toe; Blijf 3 minuten koken; broodkruimels op te nemen;
  4. stuff de gebakjes; Leg het deksel terug op elk gebakje. Plaats in een ovenvaste container Giet water 2,5 cm hoog; dek af en bak op gemiddelde temperatuur - (180 graden Fahrenheit) of (350 graden Fahrenheit) gedurende 20 minuten;
  5. Haal het deeg uit de oven; Het deksel verwijderen verspreid de brie over het onbedekte gebak;
  6. Verhoog het vuur van de oven en breng het deeg een paar minuten terug naar de oven tot de brie smelt;
  7. warm serveren door het deeg deksel als garnering

Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 07:05:24