Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 2:
- 300 g kalfsvlees om te stoven
- 20 cl walnootwijn
- 30 cl half kalfsijs (bij gebrek aan een volle kalfsstal)
- 1 Butternut
- Zout, Peper
- Olijfolie
- Gesmolten gezouten boter
- 30 g grof gemengde noten
Kooktijd: 45 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
- Bak het kalfsvlees in een koekenpan in stukken van 5 cm met een scheutje olijfolie om het aan al zijn zijden te kleuren. Verwijder, deglazuur met walnootwijn, met 1/3 verminderen, voordat u bevochtigt met half ijs. Laat het vlees ongeveer tien minuten opnieuw verminderen, breng het vlees terug, dek af en zet in de voorverwarmde oven op 90oC gedurende 30 tot 40 min. - Meng het vlees met een snijder, keer terug met de verminderde kooksappen. - Verwijder ondertussen het vlees uit de Butternut en stoom het. Crush. - In een cirkel, schik en bestrooi met gehakte walnoten en gesmolten boter. Bak gedurende 15 minuten op 200oCLaatst bijgewerkt: 2010-05-06 07:05:20
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines