Waldorf Astoria salade

Serveert 4

- 2 el ongezouten boter
- 250 ml gehakte walnoten
- 1/2 theelepel suiker
- 4 andijvie
- 2 Granny Smith appels
- 185 ml verkruimelde Stilton kaas

Dressing
- 3 el sherryazijn
- 1 tst

Kooktijd: 2 minuten

Bereidingstijd: 10 minuten

  1. In een kleine kom, klop samen azijn, mosterd en suiker; roer de olie in een filet tot emulsie.
  2. Voeg sjalot toe; zout, peper.
  3. In een koekenpan, bruin de noten in boter met een snufje suiker - ongeveer 2 minuten.
  4. Snijd de andijvie in julienne strips; dun gesneden appels.
  5. Plaats andijvie, appels, walnoten en Stilton in een kom; besprenkel met dressing; meng goed. Dienen.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 08:05:12