Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4:
- 2 tot 3 courgette
- 1 ei
- 200 ml melk
- 140g meel
- 1 sjalot
- peterselie
- zout en peper uit de molen
- frituurolie
Klop in een kom het ei, bloem en melk bij elkaar tot het gladde en relatief vloeibare, blini- of pannenkoekendeeg.
Voeg geraspte courgette, knoflook, sjalot en gehakte peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng goed. Verhit in een koekenpan de olie - net genoeg om de bodem te bedekken. Giet een grote lepel deeg die zal verspreiden om een kleine, dikke pannenkoek te vormen. Kook 2 tot 3 minuten. Draai je om en blijf nog 2 minuten koken of tot de rstis goudbruin zijn. Leg je rostis op een papieren handdoek en proef ze dan warm. Afhankelijk van het bedrag, moet u meerdere gebakken maken. Plaats de gekookte restis in de oven op een minimumtemperatuur zonder ze te bedekken om ze warm te houden.Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 08:05:28
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines