Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Dient 6:
1 rode kool.
Saus:
12 walnootpitten
100g Roquefort,
2 el walnootolie,
1 el pindaolie,
1 el brandewijn,
1 el azijn,
zout, peper.
Kooktijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Verhit een pan met gezouten water. Haal de verwelkte bladeren uit de kool. Verwijder de doorn. Snijd in vieren, rasp de 4 stukken en spoel af. Wanneer het water kookt, voeg de geraspte kool en laat gedurende 5 minuten. Afvoer. Verkruimel in een kom de Roquefort, voeg de oliën, het water, azijn, zout en peper toe. Meng met kool. Zet apart voor 2 uur in de koelkast. Roer, versier met walnootpitten en serveerLaatst bijgewerkt: 2010-05-06 08:05:19
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines