Geit, tomaat en courgettetaart

Dient 6:

- Een bladerdeeg
- Een verse geitenkaas van 150 gram
- Een kleine courgette
- Drie kleine tomaten
- 200 gram zeer fijn spek
- Verse basilicum
- Zout en peper

Kooktijd: 30 minuten

Bereidingstijd: 20 minuten

Verdeel het bladerdeeg in een pan. Verdeel verse geitenkaas direct op het deeg. Bak het vetvrije spek. Wanneer licht bruin, afvoer op papieren handdoeken.
Schik ze op geitenkaas.
Schil de courgette en snijd ze in dunne plakjes.
Schil de tomaten en snijd ze in dunne plakjes.
Schik de courgette plakjes op de quiche, dan is de tomaat plakjes. Voeg zout en peper toe.
Bestrooi met vers gehakte basilicum.
Bak in een hete oven gedurende 30 minuten.
Kan worden geserveerd met een salade.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 08:05:44