Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Dient 6:
- Een bladerdeeg
- Een verse geitenkaas van 150 gram
- Een kleine courgette
- Drie kleine tomaten
- 200 gram zeer fijn spek
- Verse basilicum
- Zout en peper
Kooktijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Verdeel het bladerdeeg in een pan. Verdeel verse geitenkaas direct op het deeg. Bak het vetvrije spek. Wanneer licht bruin, afvoer op papieren handdoeken.Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 08:05:44
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines