Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4:
- 600 g salsifis
- 200 ml crème fraîche
- 1 ui
- 10 takjes bieslook
- 100g boter
- 1 el bloem
- 1/2 l cider
- 1 citroen
- 1 nootmuskaat
Kooktijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Schraap of schil de salsifis (voor het gemak, weken ze eerst in heet water). Schil en snijd de ophin. In een steelpan kook de salsifis in licht gezouten water en een paar druppels azijn of citroen. In een koekenpan op laag vuur, bruin de appel in boter, voeg 1 el bloem. Meng en nat met cider, zout, peper, zet nootmuskaat en laat indikken roeren. In een voorverwarmde groentekom zet de salsifis, top met de saus en voeg de crème fraîche en citroen. Roer en bestrooi met gebeiteld bieslook. Serveer onmiddellijkLaatst bijgewerkt: 2010-05-06 08:05:51
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines