Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
- 2 aubergines
- 2 courgette
- 6 tomaten
- Voorgekookte lasagnebladeren
- 1 sjalot
- 2 teentjes knoflook
- 1 klein tetra-pak crème fraîche
- Geraspte kaas
- Zout, peper, basilicum, kruiden uit de Provence
Kooktijd: 45 minuten
1. Snijd de aubergines in plakjes. Plaats ze in een vergiet, bestrooi met zout en disgorge voor ongeveer 1 uur.Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 10:05:12
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines