Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
- 3 middelgrote aubergines
- 300g cantal, count of mozzarella
- 1 ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel gehakte peterselie en sariette
- Zout, peper
Kooktijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 1 uur
Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de aubergines, snijd ze in de lengte doormidden, zonder ze te schillen. Giet ze af, zout de binnenkant en draai ze over op een vergiet om ze te laten disgorge voor 1 uur. Schil ondertussen de ui en hak deze met de pulp uit de aubergines.Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 10:05:32
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines