Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4:
- 2 middelgrote courgette
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gebeiteld
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 20g boter
- 10 cl crème fraîche
Kooktijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Was de courgette en snijd ze in plakjes van 3 mm. Smelt een sjalot en een teentje knoflook in een beetje boter. Wanneer de sjalot licht gekleurd is, voeg de courgette. Kook zachtjes. Ze moeten teder zijn. Voeg crème fraîche, nootmuskaat, zout en peper toe.Laatst bijgewerkt: 2010-05-07 09:05:56
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines