Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Dient 6:
- 500g spruitjes
- 4 aardappelen
- 1 grote zoete witte ui
- 250g ricotta
- 150 g gerookte ham in blokjes gesneden
- 1 bladerdeeg voor een grote taart
- 1 heel ei
- 50g geraspte emmenthal
- 10g Parmezaanse kaas
Kooktijd: 45 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Schone spruitjes van externe bladeren (indien nodig). Was de aardappelen. Stoom deze groenten. Boek. Schil en snijd de ui, bak het in 2 el olijfolie een paar minuten voor het einde van het koken, voeg de knoflook in kleine stukjes. Verdeel het bladerdeeg in een taartpan. Verdeel de uienringen erin. Snijd de grotere kool doormidden, snijd de aardappelen in kleine plakjes, verspreid kool en aardappelen over het hele oppervlak van de taart. Peper en bestrooi met garam masala. Roer het ei door de ricotta, meng de mosterd erdoor. Verdeel dit mengsel over de taart.Laatst bijgewerkt: 2010-05-07 09:05:30
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines