Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4:
1 rol bladerdeeg
1 bosje broccoli
100g gerookte zalm
25 cl crème fraîche
4 eieren
geraspte gruyere
Kooktijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
1 Blancheer broccoli in kokend water.
Snijd de zalm in dunne reepjes.
Rol het deeg in een ronde pan.
2 Schik er broccoli en zalmstukjes op.
3 Meng de crème fraîche met de eieren. Klop goed.
Giet in de pan.
Bestrooi met geraspte gruyère.
Bak ongeveer 20 minuten.
4 Snijd en leg een plak op elke plaat. Dan versieren eventueel met puree.
Laatst bijgewerkt: 2010-12-19 06:12:39
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines