Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Ingrediënten voor 4 personen
4 knolse peterselies (of minder afhankelijk van de dikte)
3 teentjes gehakte knoflook
2 of 3 lepels crème fraîche
zout en peper
100g Parmezaanse kaas
Kooktijd: 10 minuten
Pel je peterselie. Snijd ze in plakjes van 1 cm dik. Kook ze in gezouten water tot het mes van een mes een lichte weerstand krijgt. 7 of 8 minuten moet genoeg zijn.
Smelt een lekkere klontje boter in een koekenpan en bruin je peterselies. Voeg de gehakte knoflook toe.
Serveer met een lepel zware room. Je deze crème in de pan smelten.
U bestrooien met Parmezaanse kaas en serveren met een rood vlees, een biefstuk die je koken in de peterselie pan, de smaak zal meer pittig.
Het is licht en erg geurig.
Laatst bijgewerkt: 2010-12-26 09:12:40
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines