Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Ingrediënten
Serveert 4
- 12 coquilles,
- 90 g gepeilde bonen,
- 500 g pastinaken,
- 100 g boter (ongeveer),
- 100g champignons uit Parijs
- 50g sjalot,
- 10 g peterseliestaarten,
- 100 gr Noilly Prat,
- 150 g vloeibare room,
Kooktijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 40 minuten
Voorbereiding:
Open de sint-jakobsschelpen, disgorge de noten in ijswater, sorteer de baarden van St. James, opzij gezet op ijs. Giet de noten af, houd ze koud op een doek.
Kook de bonen in het Engels; afvoer, vernieuwen, stelen (verwijder de eerste huid), apart zetten.
Schil de pastinaken, breng op smaak met zout en peper, dan koken voor ongeveer 10 minuten, koel. Op dit moment, bak ze in boter
Snijd de champignons en hak de sjalotten, zweet alles in boter. Voeg baarden, peterselie staarten, verminderen, nat met Noilly Prat. Crème, aanpassen kruiden, Chinees, warm te houden.
Kook de coquilles op hoog vuur, warm te houden. Deglaze met de bouillon voeg dan de saus, Chinees, stijging van boter, pas de kruiden.
Op een bord, schik de pastinaken, dan schik de coquilles, giet in de schuimige saus en verspreid de plakjes truffel en bonen.
Laatst bijgewerkt: 2010-12-26 09:12:54
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines