preifondue met spek

Ingrediënten:
3 prachtige prei
20cl lichte vloeibare room
150g gerookt spek
100g geitenkaas
2 theelepels Parmezaanse kaas
100g witte champignons
Peterselie
zoutpeper nootmuskaat komijn

Kooktijd: 20 minuten

Bereidingstijd: 30 minuten

1-Maak de prei schoon en snijd ze in stukken, reduceer ze tot een steelpan met een beetje boter.
2-In een koekenpan gekookt uw spek zonder vet, zodra het spek is gekookt reserve ze op een bord, maak je champignons, dobbelstenen ze en bak ze in een koekenpan met zout en peterselie, reserveer ze ook op een bord.
3-Doe je spek en champignons in je pan met prei meng goed en voeg de vloeibare room toe komijn en nootmuskaat toe.
4-Cook op laag vuur. Verwarm uw th 150 oven voor gedurende 15 minuten. U uw bereiding in een schotel of oven, maar het beste zou zijn om kleine ramekins u uw voorbereiding op, een stuk geit op en bestrooi met Parmezaanse kaas en bak gedurende 10 minuten.
Advies:
Geit en Parmezaanse kaas zijn de final touch van dit recept, ze verbeteren de smaak en finaliseren het uiterlijk van het recept.

Laatst bijgewerkt: 2011-01-09 05:01:43