Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
250g speciale rijstrisotto
350g tetragon bladeren (of spinazie)
60g verse ricotta (of andere verse kaas)
200g spek
4 eetlepels mascarpone
50g geraspte Parmezaanse kaas
1 ui, fijngesneden
1 l
Bak in een koekenpan de in plakjes gesneden ui met de olijfolie. Voeg de eerder gewassen spek en tetragon bladeren toe. Boek. Verhit de resterende olie en giet de rijst erin. Wanneer de korrels zijn doorschijnend, nat het beetje bij beetje met de hete bouillon, roeren voortdurend. Voeg bouillon alleen toe als de vorige bouillon volledig is geabsorbeerd. Wanneer de rijst gaar is, haal de koekenpan van het vuur. Voeg tetragon bladeren en spek, ricotta, mascarpone, geraspte Parmezaanse kaas en nootmuskaat poeder. Meng goed en kook tot het mengsel goed is aangesloten. Breng indien nodig op smaak met zout en peper. Serveer onmiddellijk.
Laatst bijgewerkt: 2011-06-25 06:06:54
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines