Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 2: 1 aubergine, 1 kleine tomaat, 1/2 ui, 1 snufje Caribische komijn, 1 tl kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 1/2 theelepel korianderpoeder, 1/2 theelepel zout, 1 liter frituurolie.
Verhit de olie in de koekenpan.
Was, veeg de aubergine, snijd het in blokjes van 2cm x 2 cm, gooi ze in hete olie en bak goudbruin.
Schik ze op papieren handdoeken.
Snijd de tomaat in kleine blokjes, schil de ui en snijd deze in plakjes. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan, smelt uien, voeg toe
West-Indische komijn, dan in blokjes gesneden tomaat, meng. Voeg kurkuma, chili, koriander en zout, en 1 eetlepel water. Voeg de in blokjes gesneden gebakken aubergine toe, roer goed door. Verwarm voor een paar minuten en serveer.
Laatst bijgewerkt: 2011-06-26 05:06:27
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines