Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Voor 6 taarten:
1 metu
100g geslagen witte kaas
150g bloem
1 ei
100g suiker
1 tst bakpoeder of 1/2 pakje bakpoeder
Verwarm de oven voor op 170 graden.
In een kom, klop een ei met de suiker. Voeg de witte kaas, dan de bloem en gist en meng tot een gladde massa. Snijd de metuon doormidden en verwijder de groene pulp, zeef het om de zaden te verwijderen en voeg het toe aan het deeg.
Giet in mosselen en kook voor ongeveer 20 minuten.
Laatst bijgewerkt: 2011-10-09 07:10:43
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines