Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4
Ingrediënten: 1 500g schuurmachinefilet verdeeld in 4; 500g wortel peterselie; 20 cl schaaldiercoulis; fijn zout.
Schil de peterselies in de zuinigheid en was ze. Snijd ze in kleine frietjes. Zout de schuursulten. Neem een couscoussier op twee niveaus; breng het water aan de kook. Schik de peterselies in het laagste niveau, en de vis in het hoogste niveau. Kook 6 tot 8 minuten. Ondertussen verwarm de specie op laag vuur. Corrigeer de kruiden. Schik filets op borden met groenten en saus.
Andere toepassingen: Gebakken in dunne plakjes of dobbelstenen, of ook puree om vis, vlees en wild te begeleiden.
Laatst bijgewerkt: 2012-02-18 06:02:41
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines