Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Ingrediënten voor 2 personen:
400g Aardperen, 1 el citroensap, 1 el rode wijn, 1 el olijfolie, 1 teentjes geplette knoflook, 1 snufje Tabasco,1 el groentebouillon, 1 el gehakte peterselie
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrijk de aardperen grondig, snijd ze in de lengte doormidden en reserveer ze in een container met citroenwater.
2. Giet de rode wijn, olijfolie, knoflook en bouillon in een gratin schotel. Giet af en dep de aardperen met papieren handdoeken. Breng ze naar de schotel en roer. Breng op smaak met zout en peper.
3. Dek af en bak gedurende 40 minuten. Wanneer aardperen teder zijn, ontdek ze en kook nog 5 minuten. De vloeistof moet klein genoeg zijn om een glazuur te vormen. Haal de aardperen uit de oven en bestrooi met peterselie vlak voor het serveren.
Laatst bijgewerkt: 2013-02-10 10:02:16
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines