Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4-6:
- 200g pennen of andere voedselpasta
- 250g broccoli
- 90 g basilicumconcentraat
- 4 eieren
- 2 el Dijon mosterd
- 100 g geraspte cheddar kaas
- 80g pijnboompitten
- 400g kip, in blokjes
-
Kooktijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Verwarm de oven voor op 200C/400F. Kook pasta in een groot volume kokend gezouten water. Drain; Boek. Doe de broccoliroosjes in een pot gevuld met water. Warmte. Zodra het kookt, verwijder broccoli; afvoer en apart zetten. Verhit de olie in een koekenpan en bruin de kip vervolgens 10 minuten. Maak de saus door het mengen van de basilicum concentraat, eieren, mosterd, de helft van de cheddar en pijnboompitten in een kom. Voeg pasta, kip en broccoli toe. Breng het mengsel over op een grote gratinschaal. Meng paneermeel met de resterende kaas. Strooi over pasta. Bak gedurende 20 minuten of tot het oppervlak goudbruin isLaatst bijgewerkt: 2010-05-06 06:05:55
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines