"Cappuccino" Franse komkommer en bieten

Voor ongeveer 15 5 cl bril

- 1 Rode biet niet te groot (vacuüm gekookt)
- 1 komkommer
- 15 cl slagroom
- 2 eetlepels bietensap
- 1 eetlepel cacaopoeder en een sprinkler

Snijd kleine blokjes gekookte bieten (houd bietensap als je een vacuümproduct koopt).
Schil 1 komkommer, snijd het uit na het zaaien, meng dan met een dompelenblender.
Geef de pulp vervolgens door aan de Chinezen en verzamel het sap.
Zet 15 cl slagroom met 2 eetlepels bietensap, in de bodem van 1 glas plaats de kleine blokjes bieten.
Giet het gekruide komkommersap 3/4 van het glas en leg 15 minuten in de koelkast.
Wanneer klaar om te serveren, voeg een beetje slagroom aan de bieten met 1 theelepel en bestrooi met cacaopoeder.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 07:05:17