Gezouten cake met knop en bacon

Ingrediënten:

- 300g Potimarron puree
- 100 g speltmeel of 50g witte bloem en 50g volkorenmeel
- 150g Lardons
- 3 eieren
- 100 ml melk
- zout, peper
- 60 g gesmolten boter

Kooktijd: 30 - 45 minuten

Bereidingstijd: 15 minuten

Potimarron puree
  1. Schil de potimarron en verwijder de zaden; Dobbelstenen.
  2. Kook in water in kleine bouillons voor een half uur. Het vlees moet ongedaan worden gemaakt; afvoer en puree.
Het voorbereiden van de cake
  1. In een kom, klop gesmolten boter en eieren om een schuimig mengsel te verkrijgen.
  2. Voeg vervolgens de potimarron puree, melk, bloem. Kneed het allemaal goed.
  3. Bruin het kleine spekje voor een lichte kleur; giet in het preparaat; breng op smaak met zout en peper; nemen de andere ingrediënten van uw keuze. Meng alles goed.
  4. Vet een cakeblik in; bestrooi met bloem en schud goed om overtollige te verwijderen - dit is een uitstekend principe voor het maken van het gemakkelijker te verwijderen.
  5. Giet het mengsel erin. Bestrooi met pijnboompitten en bak ongeveer 45 minuten. Warm of koud eten met een salade

Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 07:05:21