Gebakken potimarron en granen

Serveert 4:

- 1/2 gebak
- 1/2 potimarron
- 200 g Tipiak Gourmandes / of couscous granen
- 2 citroenen
- 100g mascarpone
- 100g witte kaas
- 1/2 theelepel citroenschilpoeder
- 2 theelepels honing
- 6 c

Kooktijd: 25 minuten

Bereidingstijd: 20 minuten

  1. Meng voor de saus de mascarpone met de witte kaas, het sap en de schil van een citroen, het citroenschilpoeder, de honing en een snufje zout.
  2. Schil het deeg en potimarron en snijd in kleine stukjes.
  3. Bak op hoog vuur in een koekenpan met walnootolie en het sap van een citroen (voor het persen, verwijder de
  4. schil aan de rasp en opzij gezet). Breng op smaak met zout en peper. Meng regelmatig.
  5. Bereid granen of couscous zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Wanneer de groenten goudbruin zijn, voeg de geraspte citroenschil en granen uit het vuur. Mix.
  7. Serveer met koude saus.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 07:05:01