Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 4:
- 10 mooie stevige tomaten
- 2 sneetjes broodkruimels
- 10 cl melk
- 150 g vlees (varkensvlees of rundergehakt..)
- 200 g van een goede rauwe ham,
- 3 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- Platte peterselie, dragon, tijm, een muntstengel
-
Kooktijd: 40 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Snijd een hoed af voor elke tomaat en hol ze uit. Zout de binnenkant en draai ze over op een rek om het sap af te voeren.
Week het brood in de melk. Meng gemalen vlees, ham, gehakte sjalotten, gehakte kruiden, geplette knoflook.
U voegt dan het brood en het ei. Je moet op smaak brengen met olijfolie, zout en peper. Voeg een snufje Espelette peper toe.
Doe de vulling in de tomaten.
Plaats in de oven in een grote schotel, hebben bedekt de tomaten met hun hoed. Bak in een zachte oven 140 graden gedurende 40 minuten
Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 08:05:02
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines