Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 8:
Voor het deeg:
- 100 g volkorenmeel
- 150g T55 meel
- 1 ei
- 1 snufje zout
- 1 tsk gebeiteld bieslook
- 100 g gesmolten boter
Voor de vulling:
- 2 aubergines, in blokjes
- 1 grote geraspte courgette
-
Kooktijd: 40 minuten
Bereidingstijd: 45 minuten
In een kom, meng alle ingrediënten voor het maken van het deeg totdat je een mooie homogene bal die je laat rusten in de koelkast voor 1 uur.Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 09:05:50
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines