Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Serveert 8:
- 1,6 kg aubergine,
- 1,2 kg gehakt vlees,
- 1,2 kg rundvlees,
- 1,2 kg tomaten,
- 400 g uien,
- 200 g geraspte gruyère,
- 6 eieren,
- 200 g meel,
- 80 g boter,
- 500 ml olijfolie,
Kooktijd: 1 uur en 45 minuten
Bereidingstijd: 1 uur
Snijd de aubergine in blokjes, kook ze 20 minuten in gezouten water en vervolgens bruin in een hete koekenpan met 4 lepels. soep van olijfolie. Plaats blokjes op papieren handdoeken, zodat ze afvoer. Snijd de uien.Laatst bijgewerkt: 2010-05-06 10:05:31
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines