Kleine courgettemousses op een bedje van gerookte zalm

Serveert 8:

- 2 grote courgettes
- 2 eieren
- 4 eetlepels dikke verse room
- 4 plakjes gerookte zalm
- knoflook
- peterselie
- zout, peper
- 2 tl olijfolie

Kooktijd: 20 minuten

Bereidingstijd: 15 minuten

1. Grate courgette.
2. Fruit ze in olijfolie met geperste knoflook en gehakte peterselie.
3. Doe de eieren, room, een beetje zout en een flinke dosis peper in de mixer en meng een paar seconden.
4. Voeg de uitgelekte en gekoelde courgette toe en meng het nog even.
5. Lijn 8 muffin pannen met een half plakje zalm elk.
6. Vul mosselen met courgettemousse.
7. Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
8. Onbeweeg, eet warm of koud.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-07 09:05:57