Zoet courgette-wortel smeltend mozzarellahart

Serveert 5:

-3 eieren
-150g bloem
-1 pakje gist
-8 cl zonnebloemolie
-12,5 cl melk
-100g geraspte provincie
-100g geraspte wortel
-200g geraspte courgette
-1 bal mozzarella
-zout en peper

Kooktijd: 25 minuten

Bereidingstijd: 30 minuten

In een kom, combineer eieren, bloem, gist, olie, zout, peper en melk.
Voeg de geraspte provincie toe.
Schil de wortelen en rasp ze met een dunne rasp.
Snijd de uiteinden van de courgette, was het en rasp het met de grote rasp.
Voeg de groenten toe aan het deeg.
Giet een lepel deeg in mini muffin prints, plaats een klein stukje mozzarella en dek af met deeg.
Bak gedurende 25 minuten op 180 graden.
Unmould en geniet van warm.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-07 09:05:47