Beef Paupiette met spruitjes

Dient 6:

- 6 fijne rundvleessnipletten
- 250 g worstvlees
- 800g spruitjes
- 500g verse pasta
- 3 sneetjes broodkruimels
- 1 teentje knoflook
- 2 wortelen
- 1 ui
- 3 el olie
- 1 boeket garni
- 1

Kooktijd: 1 uur en 50 minuten

Bereidingstijd: 30 minuten

Schil en kook in kokend gezouten water de spruitjes en wortelen in kleine blokjes gesneden ongeveer 15 minuten, verfris.

Week het brood met de melk en meng goed met het worstvlees, de helft van de kool in kleine stukjes gesneden, het gehakte teentje knoflook en de wortelen. Seizoen.

Verdeel deze vulling over de schnitzels, wikkel goed en bind de paupiettes.

In een braadpan bruin de paupiettes onder alle kanten met een beetje olie, ondertussen schil en gehakt van de ui, toe te voegen aan de paupiettes en koken 5 minuten, roeren.

Nat op hoogte met water, voeg boeket garni en tomatenpuree, dek af en kook op laag vuur 1h30 minuten.

Controleer de kruiden, bereid en begeleid de rest van spruitjes en verse pasta.

Laatst bijgewerkt: 2010-05-07 09:05:11