Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines
Turkije parmentier en rutabagas
Serveert 4
Prep: 15 minuten
Koken: 30 minuten
Ingrediënten:
4 kleine rutabagas, 2 kalkoenfilets, nootmuskaat, 2 kruidnagel, 1 boeket garni, 1 bosje dragon, 1 bosje peterselie, 1cs mascarpone
Recept:
1. Schil en snijd de rutabagas in stukken, kook ze in water 25 minuten met de kruidnagel en boeket garni.
2. Hak kalkoenfilets met een mes. Was en veeg peterselie en dragon. Fruit kalkoen in olijfolie op hoog vuur gedurende 5 minuten, voeg dragon bladeren, zout, peper, mix, gereserveerd.
3. Plet de rutabagas met de mascarpone met een vork, hak de peterselie, monteer de individuele parmentiers door een laag puree, een laag peterselie, een laag kalkoen te vervangen....Warm blijven tot het klaar is om te dienen
Laatst bijgewerkt: 2010-09-14 07:09:03
Wij zijn een kleine familiale boerderij gelegen in de provincie Henegouwen tussen Doornik en Ronse. Wij produceren fruit, groenten, oliën en diverse oude variëteiten van biologische melen.
Voor meer informatie klik hier
Archimont 5, 7760 Velaines