kalkoen parmentier en rutabagas

Turkije parmentier en rutabagas

Serveert 4

Prep: 15 minuten

Koken: 30 minuten

Ingrediënten:

4 kleine rutabagas, 2 kalkoenfilets, nootmuskaat, 2 kruidnagel, 1 boeket garni, 1 bosje dragon, 1 bosje peterselie, 1cs mascarpone

Recept:

1. Schil en snijd de rutabagas in stukken, kook ze in water 25 minuten met de kruidnagel en boeket garni.

2. Hak kalkoenfilets met een mes. Was en veeg peterselie en dragon. Fruit kalkoen in olijfolie op hoog vuur gedurende 5 minuten, voeg dragon bladeren, zout, peper, mix, gereserveerd.

3. Plet de rutabagas met de mascarpone met een vork, hak de peterselie, monteer de individuele parmentiers door een laag puree, een laag peterselie, een laag kalkoen te vervangen....Warm blijven tot het klaar is om te dienen

Laatst bijgewerkt: 2010-09-14 07:09:03